istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home AKTIVITETE 2013 Konferencë eksperte “Çfarë ndodh me lirinë e shprehjes dhe të mediave në Republikën e Maqedonisë?"

Konferencë eksperte “Çfarë ndodh me lirinë e shprehjes dhe të mediave në Republikën e Maqedonisë?"

Email Shtyp pdf

548700 10151761896876978 1482084788 n

Më 20 shkurt 2013 me fillim në ora 10.00 në Holidej In u mbajt konferencë eksperte me temë: “Çfarë ndodh me lirinë e shprehjes dhe të mediave në Republikën e Maqedonisë?" Ngjarja u organizua dhe u zhvillua nga Instituti për demokraci sociale "Progres" deh Fondacioni Fridrih Ebert - Zyra Shkup, në bashkëpunim me Qendrën ndërkombëtare Olof Palme.

179228 10151762202001978 927283488 n

Në këtë ngjarje u ftuan të gjitha organizatat përkatëse nga sektori joqeveritar, shoqatat profesionale, mediumet dhe ekspertët individual në fushën përkatëse.

527866 10151761897811978 2001450897 n

Në panelin e parë morën fjalën: z. Dragan Sekullovski, drejtor ekzekutiv i shoqatës së gazetarëve, znj. Biljana Petkovska, drejtoreshë e Institutit maqedonas të mediave, dhe z. Dragan Antonovski, nënkryetar i sindikatës të pavarur të gazetarëve dhe punonjësve mediatik. Kryesues i sesionit ishte z. Besim Nebiu, përfaqësues i shoqatës së gazetarëve. Në sesionin e dytë morën pjesë si panelistë: Znj. Margarita Caca Nikollovska, gjykatëse e Gjykatës Kushtetuese të BiH, z. Agim Miftari, ish gjykatës i Gjyqit Suprem dhe z. Filip Medarski, avokat. Seancën e dytë e kryesoi z. Dane Taleski, drejtor ekzekutiv i Institutit Progres.

548724 10151761893831978 682821192 n

Lexo më shumë.

 
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag