istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home

Akademisë Politike të Demokracisë Sociale

Email Shtyp pdf

Në kuadër të Akademisë Politike të Demokracisë Sociale të shtatë pjesëmarrësit përgatitën dhe paraqitën punime hulumtimi të pëgaditura në grup, që pasuruan më tej gamën e temave dhe përmbajtjeve të përpunuara dhe të analizuara. 

Në vayzhdim mund t[i shihni këto punime: 

1. FJALORI I URREJTJES GJATË FUSHATËS ZGJEDHORE 2014 këtu

2. MUNDËSITË PËR PLATFORMË TË PËRBASHKËT E TË ORGANIYATAVE POLITIKE DHE SHOQËRORE (FORCAVE) këtu

3. PRIORITETET KRYESORE NË PROGRAMET EKONOMIKE TË PARTIVE POLITIKE NË ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2014. këtu

 
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag