istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit
Home PËR FES-IN Facts and Figures
Facts and Figures

FAKTE DHE SHIFRA

Email Shtyp pdf

617 punonjës 

në zyrat tona kryesore në Berlin dhe Bon, në akademitë tona politike, zyrat rajonale dhe shtetërore në Gjermani dhe në mbarë botën (2012)

 

2650 kandidatë të diplomuar, magjistra dhe doktorë 

shkencash të mbështetur me programet e asistencës financiare, 280 prej tyre vijnë nga jashtë (2012)

 

970 mijë
tituj në bibliotekën më të madhe të specializuar në historinë e lëvizjes gjermane dhe ndërkombëtare të klasës punëtore (2012)

 

139.000.000 euro buxhet 

i financuar kryesisht nga qeveria federale dhe shtetërore e Gjermanisë (2012)

 

3000 seminare edukuese 

forume diskutimi, konferenca dhe ekspozita të ekspertëve, të cilat tërheqin mbi 220.000 pjesëmarrës në Gjermani (2012)


46000 m dokumente

që tregojnë traditën e pasur dhe historinë e demokracisë sociale, sindikatave dhe lëvizjeve të tjera të emancipimit dhe shifrat e tyre kryesor (2012)

 


FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag