istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

"Gratë dhe Politika: Përfshirja dhe ndikimi i grave në politikë në Maqedoni"

Email Shtyp pdf

Më 11.12.2015 u mbajt debati me temë "Gratë dhe Politika: Përfshirja dhe ndikimi i grave në politikë në Maqedoni", që u organizua nga Fondacioni Friedrich Ebert dhe Platforma për barazi gjinore.

Përditësimi E hanë, 23 Nandor 2015 09:57 Lexo ma...
 

Forumi "Fuqizimi ekonomik si një mjet për promovimin e barazisë gjinore në Maqedoni"

Email Shtyp pdf

Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup, në bashkëpunim me Platformën për barazi gjinore organizoi një Forum me titullin "Fuqizimi ekonomik si një mjet për promovimin e barazisë gjinore në Maqedoni." Promovimi i fuqizimit ekonomik të grave është i njohur si një faktor kyç që rrit barazinë gjinore dhe për këtë arsye është e rëndësishme që të shkëmbehen përvoja të ndryshme, dhe të identifikohen mundësitë me të cilat shoqëria civile mund të veprojë për të siguruar promovimin e barazisë gjinore.

Përditësimi E mërkurë, 23 Shtator 2015 22:20 Lexo ma...
 

FES Perspective “Youth in SEE - Lost in transition?” by Dane Taleski and Bert Hoppe

Email Shtyp pdf

You can find the analyze here

And  

you can find the FES Publication “Lost in democratic transition – political challenges and perspectives for young people in SEE” with results of eight representative youth surveys that were conducted by the Friedrich Ebert Stiftung (FES) in the countries of South East Europe between 2011 and 2015 here

.
 

Debat ekspertësh "Sistemi i nëpunësve shtetërorë në Republikën e Maqedonisë"

Email Shtyp pdf

Sot, Fondacioni Friedrich Ebert, zyra në Shkup filloi projektin "Forumi i Administratës Publike", të cilin e organizon në bashkëpunim me Fakultetin Juridik "Justilijani i Parë" i Universitetit Shën Qirili dhe Metodi, Shkup dhe Fakultetin e Administrimit Publik të Universitetit EJL,Tetovë.

Lexo ma...
 


Faqe 4 nga 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 88 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co