istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Debat ekspertësh "Sistemi i nëpunësve shtetërorë në Republikën e Maqedonisë"

Email Shtyp pdf

Sot, Fondacioni Friedrich Ebert, zyra në Shkup filloi projektin "Forumi i Administratës Publike", të cilin e organizon në bashkëpunim me Fakultetin Juridik "Justilijani i Parë" i Universitetit Shën Qirili dhe Metodi, Shkup dhe Fakultetin e Administrimit Publik të Universitetit EJL,Tetovë.

Lexo ma...
 

Konferenca "Ekonomia dhe Integrimi Evropian: Si qëndron Maqedonia me përmbushjen e strategjisë –Evropa Juglindore 2020”

Email Shtyp pdf

Fondacioni Friedrich Ebert - Zyra në Shkup, Progres - Instituti për Demokraci Sociale dhe Qendra Maqedonase për Arsim Evropian (QMAE) organizuan konferencën me titull “Ekonomia dhe Integrimi Evropian: Si qëndron Maqedonia me përmbushjen e strategjisë –Evropa Juglindore 2020”, që u mbajt më 9 qershor 2015 (e martë), në hotelin Holiday Inn, në Shkup.

Përditësimi E shtunë, 08 Gusht 2015 11:13 Lexo ma...
 

Debat ekspertësh “Tatimi i drejtë- alternativa dhe propozime për reforma në sistemin tatimor”

Email Shtyp pdf

Fondacioni Fridrih Erbert – zyra në Shkup dhe Progres – Instituti për Demokraci Sociale më 17 qershor 2015 organizuan debat ekspertësh me temë “Tatimi i drejtë- alternativa dhe propozime për reforma në sistemin tatimor”.

Lexo ma...
 

Diskutim ekspertësh“A përshtatet arsimi maqedonas me strategjinë Evropa 2020?”

Email Shtyp pdf

Fondacioni “Fridrih Ebert”, zyra në Shkup dhe Progres – Instituti për Demokraci Sociale më 2 korrik 2015 organizuan diskutim ekspertësh me temë: “A përshtatet arsimi maqedonas me strategjinë Evropa 2020?” me Petra Kammerevert, deputete e Parlamentit Evropian, anëtare e Komisionit për Kulturë dhe Arsim.

Lexo ma...
 


Faqe 5 nga 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 98 vizitorë n'linjë