istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

KONKURS ZA UČESNIKE I UČESNICE REGIONALNE POLITIČKE ŠKOLE "NEDELJA SOCIJALDEMOKRATIJE 2015"

Email Shtyp pdf

Deseta regionalna letnja škola socijaldemokratskih vrednosti i političkih veština "Nedelja socijaldemokratije 2015", u organizaciji Fondacije Friedrich Ebert, biće održana od 28. juna do 5. jula 2015. godine na Avali kod Beograda. Kamp NSD nalazi se u prirodi, a polaznici i polaznice biće smešteni u šatorima. Škola će okupiti 100 učesnika i učesnica iz regiona Zapadnog Balkana.

Prijave I vise informacija mozete da nadzete na sajt www.nedeljasocijaldemokratije.com 

Konkurs za ucesnike i ucesnice.pdf
Konkurs za ucesnike i ucesnice.doc

.
 

KONKURS për pjesëmarrје në Shkollën e aktivizmit femërore

Email Shtyp pdf

Fondacioni Friedrich Ebert - Shkup në bashkëpunim me Progres - Institutin për demokraci sociale dhe Qendrën ndërkombëtare Olof Palme shpall

KONKURS për pjesëmarrје në Shkollën e aktivizmit femërore (afati për aplikim 1 marsit 2015)

Përditësimi E martë, 24 Shkurt 2015 14:33 Lexo ma...
 

Thirrje për pjesëmarrje (afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve zgjatet deri më 03.02.2015)

Email Shtyp pdf

Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup dhe Universiteti Amerikan Kolegj Shkup kanë kënaqësinë të iniciojnë Konferencën e 10 vjetorе ndërkombëtar akademike për integrimin evropian "INTEGRIMI EVROPIAN - PERSPEKTIVA TË REJA", e cila do të mbahet në Shkup, të enjten më 21 maj 2015.

Lexo më shumë në Thirrje për pjesëmarrje

 

THIRRJE E HAPUR PËR PJESËMARRJE NË AKADEMINË E TETË POLITIKE PËR DEMOKRACI SOCIALE (Afati i fundit për aplikim është 8 shkurt 2015)

Email Shtyp pdf

Dëshironi të pasuroni njohuritë tuaja teorike mbi doktrinat dhe vlerat e ideologjisë socialdemokrate, sistemit politik të Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian, politikat efektive socialdemokrate në ekonomi, ndihmë dhe mirëqenie sociale, politikat për të forcuar marrëdhëniet ndëretnike dhe integrimin shumëkulturor, funksionalitetin e demokracisë dhe rolin e medieve; Historia e integrimit evropian dhe politikat dhe perspektivat e zgjerimit, roli i sindikatave në krijimin dhe zbatimin e politikave sociale dhe një sërë temash të tjera. 

 

Përditësimi E hanë, 26 Janar 2015 09:06 Lexo ma...
 


Faqe 6 nga 17
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 43 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co