istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Thirrje për pjesëmarrje (afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve zgjatet deri më 03.02.2015)

Email Shtyp pdf

Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup dhe Universiteti Amerikan Kolegj Shkup kanë kënaqësinë të iniciojnë Konferencën e 10 vjetorе ndërkombëtar akademike për integrimin evropian "INTEGRIMI EVROPIAN - PERSPEKTIVA TË REJA", e cila do të mbahet në Shkup, të enjten më 21 maj 2015.

Lexo më shumë në Thirrje për pjesëmarrje

 

THIRRJE E HAPUR PËR PJESËMARRJE NË AKADEMINË E TETË POLITIKE PËR DEMOKRACI SOCIALE (Afati i fundit për aplikim është 8 shkurt 2015)

Email Shtyp pdf

Dëshironi të pasuroni njohuritë tuaja teorike mbi doktrinat dhe vlerat e ideologjisë socialdemokrate, sistemit politik të Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian, politikat efektive socialdemokrate në ekonomi, ndihmë dhe mirëqenie sociale, politikat për të forcuar marrëdhëniet ndëretnike dhe integrimin shumëkulturor, funksionalitetin e demokracisë dhe rolin e medieve; Historia e integrimit evropian dhe politikat dhe perspektivat e zgjerimit, roli i sindikatave në krijimin dhe zbatimin e politikave sociale dhe një sërë temash të tjera. 

 

Përditësimi E hanë, 26 Janar 2015 09:06 Lexo ma...
 

Debat publik "Si të rritet transparenca në shpenzimin e parave publike?"

Email Shtyp pdf

Debat publik me temë "Si të rritet transparenca në shpenzimin e parave publike?" Debati u organizua nga Instituti për Demokraci Sociale "Progres", Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup dhe Qendra ndërkombëtare Olof Palme.

Lexo ma...
 

Debati publik me temë "PORTRETIZIMI I GRUAS NË MEDIAT MAQEDONASE: BARAZIA GJINORE – KLISHE, TRADITË APO E DREJTË DEMOKRATIKE"

Email Shtyp pdf

Fondacioni "Fridrih Ebert", Zyra Shkup në bashkëpunim me Javnost - Qendra për politika të reja dhe lirinë e medieve më 27 nëntor 2014 organizoi një debat publik me temë " PORTRETIZIMI I GRUAS NË MEDIAT MAQEDONASE: BARAZIA GJINORE - KLISHE TRADITË APO E DREJTË DEMOKRATIKE?" që u mbajt ne Klubin e gazetarëve, në Shkup.

Lexo ma...
 


Faqe 7 nga 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 92 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co