istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Udhëtim studimor "Aktivizmi qytetar i të rinjve" në Berlin

Email Shtyp pdf

Në mes të korrikut 2014, Zyra e Fondacionit gjerman "Friedrich Ebert", Shkup, publikoi  thirrje për ese drejtuar për të gjithë të rinjtë për të ndarë idetë e tyre, vizionet, praktikat më të mira, sukseset dhe përgjigje për sfidat dhe shqetësimet me të cilat përballet sot shoqëria jonë.

Përditësimi E martë, 11 Nandor 2014 08:27 Lexo ma...
 

Seminare për ndërtimin e kapaciteteve të këshilltarëve nga pushteti lokal “Decentralizmi i pushtetit dhe politikës në nivel lokal - zhvillim i shpejt dhe i qëndrueshëm ekonomik"

Email Shtyp pdf

Fondacioni Friedrih Ebert, zyra në Shkup në bashkëpunim me Institutin Progres për Demokraci Sociale dhe Qendra Ndërkombëtare Olof Palme nga Suedia në tetor mbajtën tri punëtori për zhvillimin e kapaciteteve të këshilltarëve të pushtetit lokal nga e gjithë Maqedonia. Trajnimi kishte një qasje rajonale dhe u zhvilluan me temën "Decentralizmi i pushtetit dhe politikës në nivel lokal  - zhvillim i shpejt dhe i qëndrueshëm ekonomik".

Lexo ma...
 

Debati publik "Si të zvogëlohet pabarazia ekonomike në Maqedoni"

Email Shtyp pdf

Më 31 tetor 2014 u mbajti një debat publik me temë "Si të zvogëlohet pabarazia ekonomike në Maqedoni". Debati u organizua nga Fondacioni Fridrih Ebert, Zyra në Shkup, Instituti për Demokraci Sociale "Progres" dhe Qendra Ndërkombëtare Olof Palme.

Lexo ma...
 

Doracaku “Si të krijohen dhe dizajnohen përmbajtjet e suksesshme të mediave sociale?”

Email Shtyp pdf

dizajn-fb

Mediat sociale kanë ndikim të madh dhe njihen si vende për debat të lirë, qarkullim të informatave dhe diskutime pa pengesa. Kjo është hapësirë ku shumë të rinj – por edhe njerëzit të moshuar – e gëzojnë lirinë e të shprehurit dhe ndjehen me ndikim; hapësirë ku këta njerëz e shprehin të menduarin e kritik të zhvilluar vetë, pjesëmarrjen në debate konstruktive, si dhe përfshirjen e shfrytëzuesve tjerë të rrjeteve sociale në debate dhe lirinë e të shprehurit. Sipas statistikave globale, mbi 53% e qytetarëve të Maqedonisë janë shfrytëzues të rregullt të internetit. Shfrytëzimi i mediave sociale si mjet për komunikim politik është dhe do të mbetet vegël e rëndësishme për komunikimin e porosive të udhëheqësve politikë – veçanërisht përmes shfrytëzimit të komunikimit interaktiv të dyanshëm me qytetarët/votuesit. Komunikimi on-line i ka ndihmuar disa partive në rajon dhe posaçërisht platformat sociale si Facebook. Në Shqipëri, fushata e Edi Ramës në Facebook ka hedhur dritë mbi politikat e tij dhe veçanërisht porositë e tij politike. E njëjta ka ndodhur edhe në Kroaci, si dhe në vendet tjera të Evropës juglindore.  

Përditësimi E hanë, 29 Shtator 2014 12:43 Lexo ma...
 


Faqe 8 nga 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 88 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co