istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Doracaku “Si të krijohen dhe dizajnohen përmbajtjet e suksesshme të mediave sociale?”

Email Shtyp pdf

dizajn-fb

Mediat sociale kanë ndikim të madh dhe njihen si vende për debat të lirë, qarkullim të informatave dhe diskutime pa pengesa. Kjo është hapësirë ku shumë të rinj – por edhe njerëzit të moshuar – e gëzojnë lirinë e të shprehurit dhe ndjehen me ndikim; hapësirë ku këta njerëz e shprehin të menduarin e kritik të zhvilluar vetë, pjesëmarrjen në debate konstruktive, si dhe përfshirjen e shfrytëzuesve tjerë të rrjeteve sociale në debate dhe lirinë e të shprehurit. Sipas statistikave globale, mbi 53% e qytetarëve të Maqedonisë janë shfrytëzues të rregullt të internetit. Shfrytëzimi i mediave sociale si mjet për komunikim politik është dhe do të mbetet vegël e rëndësishme për komunikimin e porosive të udhëheqësve politikë – veçanërisht përmes shfrytëzimit të komunikimit interaktiv të dyanshëm me qytetarët/votuesit. Komunikimi on-line i ka ndihmuar disa partive në rajon dhe posaçërisht platformat sociale si Facebook. Në Shqipëri, fushata e Edi Ramës në Facebook ka hedhur dritë mbi politikat e tij dhe veçanërisht porositë e tij politike. E njëjta ka ndodhur edhe në Kroaci, si dhe në vendet tjera të Evropës juglindore.  

Përditësimi E hanë, 29 Shtator 2014 12:43 Lexo ma...
 

Publikimi: Menaxhimi Poltik

Email Shtyp pdf

politik-men-alNë shtator 2014 për shkak të interesimit të madh, Fondacioni Fridrih Ebert ribotoi publikimin Menaxhimi Politik në maqedonisht dhe shqip ......

Më tepër...

Përditësimi E enjte, 25 Shtator 2014 11:55
 

BAROMETER “Current Events and Political Parties Development in the Republic of Macedonia”

Email Shtyp pdf

Study Barometer is a research program, which FES Skopje is undertaking for more then ten years. These informational studies are well established and accepted product of FES, used for the project purposes and additionally encouraging is the shown interest for following the changes and engagements toward implementation and development on the democratic processes in Republic of Macedonia.  The study is tackling as well, the development, situation and current state of the reform processes of Republic of Macedonia towards the NATO and EU integrations, the name issue, political party developments and development of the political culture, economic and social state of the Macedonian society, multiethnic relations and co-existence of different ethnic group represented in Macedonia etc.

Within this study, the author Natasha Gaber Damjanovska is presenting you the latest events and political parties developments in Republic of Macedonia in the first half of 2014.  read more

.
 

Akademisë Politike të Demokracisë Sociale

Email Shtyp pdf

Në kuadër të Akademisë Politike të Demokracisë Sociale të shtatë pjesëmarrësit përgatitën dhe paraqitën punime hulumtimi të pëgaditura në grup, që pasuruan më tej gamën e temave dhe përmbajtjeve të përpunuara dhe të analizuara. 

Në vayzhdim mund t[i shihni këto punime: 

Përditësimi E hanë, 21 Korrik 2014 09:03 Lexo ma...
 


Faqe 9 nga 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 295 vizitorë n'linjë