istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Излезе во печат 12-от број на студентското списание „Излез” и прилогот „Ш”

Email Shtyp pdf

Ве известуваме дека со подршка на Фондацијата Фридрих Еберт во Скопје излезе во печат 12-от број на студентското списание „ Излез“  и прилогот „ Ш“ . Издавач на списанието е Студентската организација Излез. Во прилог можете да го погледнете бројот во кој ќе најдете интересни содржини од областа на политиката, општествени теми, култура, музика, родови студии и можности и кариера.

» „Излез бр.12“ (.pdf формат)

» Прилог „Ш“ (.pdf формат)

 

.
 

Debat "Perspektivat në arsimin e lartë në midis të masave të ashpra të kursimit publik dhe reformave të Bolonjës"

Email Shtyp pdf

10390178 10152843871226978 7204556778007376124 nSot, më 19 maj, 2014 në Klubin e gazetarëve u mbajt një debat publik me temë "Perspektivat në arsimin e lartë në midis të masave të ashpra të kursimit publik dhe reformave të Bolonjës." Debati u organizua nga Instituti për Demokraci Sociale "Progres", Fondacioni Fridrih Ebert - zyra në Shkup dhe Qendra Ndërkombëtare “Olof Palme” në Shkup. Qëllimi i organizatorëve që të hapet një debat se si të kapërcehet hendeku në mes mjeteve gjithnjë e më të vogla të dedikuara për arsimin e lartë dhe shpenzimet të cilat janë të nevojshme për zbatimin e duhur të reformave të procesit të Bolonjës, me theks të veçantë në situatën në Maqedoni dhe Kroaci.

Lexo ma...
 

9-të vjetore ndërkombëtare akademike për integrimin evropian: "EVROPA E TË NESËRMES: KREATIVE, DIGJITALE , E INTEGRUAR"

Email Shtyp pdf

IMG 5094Më 15 maj 2014 (e enjte) në hotelin  "Aleksandar Palas " në Shkup, Universiteti American College Shkup në partneritet me Fondacionin Friedrih Ebert organizuan Konferencën e 9-të vjetore ndërkombëtare akademike për integrimin evropian: "EVROPA E TË NESËRMES: KREATIVE, DIGJITALE , E INTEGRUAR " . Kjo konferencë një ditore pati për qëllim të grumbullojë pikëpamjet për ndërtimin e një Bashkimi Evropian të fortë i cili kapitalizohet mbi kreativitetin, inovacionin dhe teknologjitë digjitale duke forcuar vlerat e saja kryesore politike të lirisë, solidaritetit dhe integrimit. Në ngjarjen u trajtuan  disa nga çështjet më të rëndësishme në shekullin 21, që u diskutuan nga disa prej dijetarëve dhe praktikuesve më të shquar vendas dhe ndërkombëtar .

Lexo ma...
 

Filloi Akademia Politike e Shtatë për demokracinë sociale

Email Shtyp pdf

10256443 10152071047639147 8095875144980796146 o 1Më 9 maj 2014 në Mavrovë e shënuam fillimin e Akademisë politike të shtatë të demokracisë sociale - një projekt partneriteti i Fondacionit Friedrich Ebert, zyra në Shkup, Instituti Progres dhe Qendra Ndërkombëtare Olof Palme në Suedi . Seminari u mbajt prej 9-11 maj 2014 dhe në kuadër të hapjes solemne fjalën e morën: Steen Klaper, përfaqësues zyrtar i Fondacionit Fridrih Ebert në Maqedoni,   Levend Biçaku, përfaqësues i Qendrës Ndërkombëtare Ollof Pallme në Prishtinë, Kosovë dhe Mr. Sasho Dodovski , Kryetari i Progres - Institutit.

Përditësimi E enjte, 22 Maj 2014 12:56 Lexo ma...
 


Faqe 10 nga 17
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 94 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co