istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Документи за политики: “Јавен долг: состојба, предизвици и можни решенија” и “Потребна ли е промена на монтерната стратегија?”

Email Shtyp pdf

Во рамки на работата на експертската група за економски и социјални политики во организација на какцеларијата Фридрих Еберт планирано е да се понудат решенија кои ќе дадат одговор на одредени економски и социјални проблеми во Македонија.

Lexo ma...
 

Прва конференцијата на социјални иновации

Email Shtyp pdf

prezent-16aНа 05.09.2016 во кино Форисина се одржа Првата конференцијата на социјални иновации во организација на Фондацијата Фридрих Еберт, Млади инфо и Асоцијација за истражување, комуникации и развој Паблик (Лице в лице) на која зедоа учество успешни социјални иноватори од Австрија, Германија, Полска, Словенија, Босна и Херцеговина, Србија и Македонија, а воедно 10 успешни социјални претпријатија од Македонија имаа можност да ги презентираат своите производи.

Përditësimi E mërkurë, 07 Shtator 2016 13:02 Lexo ma...
 

Project "Building Social Cohesion From the 'Ground-Up': The Day After" was announced

Email Shtyp pdf

At the public discussion organized by Friedrich Ebert Stiftung-Skopje office, held today (02.09.2016) the beginning of the project "Building Social Cohesion From the 'Ground-Up': The Day After" was announced.

Përditësimi E mërkurë, 07 Shtator 2016 12:54 Lexo ma...
 

К О Н К У Р С за учесници на првиот Форум за јавни политики во 2016 г.

Email Shtyp pdf

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија распишуваат К О Н К У Р С за учесници на првиот Форум за јавни политики во 2016 г.

Përditësimi E mërkurë, 01 Qershor 2016 13:36 Lexo ma...
 


Faqe 2 nga 17
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 86 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co