istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Diskutim ekspertësh “Zhvillimi i demokracisë funksionale si bazë për integrimin në BE”

Email Shtyp pdf

Në kuadër të bashkëpunimit midis Fondacionit Fridrih Ebert, Qendrës ndërkombëtare "Olog Palme"dhe Institutit PROGRES ma 26 shkurt 2013 (e martë), në Hotelin Holidej In Shkup, me fillim në ora 10.00, organizuan diskutim ekspertësh me temë “Zhvillimi i demokracisë funksionale si bazë për integrimin në BE".

Lexo ma...
 

EPI Dokument i politikës publike

Email Shtyp pdf

Dokument i politikës publike “Shfrytëzimi i IPA fondeve në Republikën e Maqedonisë – si të arrihet efektivitet dhe efikasitet më i madh” nga Mr. Biljana Stojanoska dhe dr. Malinka Ristevska Jordanova

Përditësimi E hanë, 01 Prill 2013 09:45 Lexo ma...
 

Debat publik “A dëshiron Maqedonia të hy në BE?

Email Shtyp pdf

does-maceodnia-wants-in-eu7 mars 2013
Debat publik i titulluar “A dëshiron Maqedonia të hy në BE?” u mbajt më 7 mars 2013. Ngjarja u organizua dhe u zhvillua nga Instituti për Demokraci Sociale "Progres" dhe Fondacioni Fridrih Ebert - Zyra Shkup, në bashkëpunim me Qendrën ndërkombëtare Olof Palme.

Përditësimi E hanë, 01 Prill 2013 13:11 Lexo ma...
 

Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski

Email Shtyp pdf
Janar 2013
Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski
Më 24 dhjetor 2012 policia me force nxori jashtë nga seanca plenare deputetët e opozitës. Para kësaj, policia nxori jashtë me force gazetarët dhe përfaqësuesit e mediave, për t’i ndaluar që të ndjekin zhvillimet në seancën plenare.
Përditësimi E premte, 08 Shkurt 2013 14:53 Lexo ma...
 


Faqe 17 nga 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 18 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co