istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski

Email Shtyp pdf
Janar 2013
Analizë politike "PEZULLIMI I DEMOKRACISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË" nga Dane Taleski
Më 24 dhjetor 2012 policia me force nxori jashtë nga seanca plenare deputetët e opozitës. Para kësaj, policia nxori jashtë me force gazetarët dhe përfaqësuesit e mediave, për t’i ndaluar që të ndjekin zhvillimet në seancën plenare.
Përditësimi E premte, 08 Shkurt 2013 14:53 Lexo ma...
 

Barometer “Current Events and Political Parties Development in the Republic of Macedonia” No. 27

Email Shtyp pdf

January 2013
Barometer “Current Events and Political Parties Development in the Republic of Macedonia” No. 27
by Dr. Natasha Gaber-Damjanovska

.
Përditësimi E martë, 22 Janar 2013 10:17 Lexo ma...
 

K O N K U R S për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale në semestrin veror të vitit 2013

Email Shtyp pdf

K O N K U R S për pjesëmarrës në Akademinë e gjashtë politike për demokraci sociale në semestrin veror të vitit 2013 (open until 03.02.2013)

Përditësimi E hanë, 21 Janar 2013 12:57 Lexo ma...
 


Faqe 18 nga 18
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 373 vizitorë n'linjë