istanbul escort pendik escort kartal escort Escort porno
 

FRIEDRICH EBERT STIFTUNG - Office in Skopje

  • Rrit madhësinë e fondit
  • Madhësia normale e fontit
  • Ul madhësinë e fontit

Annual Review of Labor Relations and Social Dialogue in Macedonia – 2015

Email Shtyp pdf

Friedrich-Ebert-Stiftung Skopje Office is presenting the Annual Review of Labor Relations and Social Dialogue in Macedonia for Year 2015. In the Annual Review you can find information regarding the socio-economic developments, government policies and regulations, tripartite social dialogue, as well as the forecasts for the coming period.  

Lexo ma...
 

K O N K U R S për pjesëmarrës në Forumin e Parë për Politika Publike në vitin 2016

Email Shtyp pdf

Forumi i Parë për Politika Publike është vazhdimësi e projektit shumëvjeçar arsimor Akademia Politike për Demokraci Sociale. Objektivi kryesor i Forumit është të sigurojë platformë për zhvillimin dhe promovimin e politikave publike në sfera të ndryshme shoqërore, në frymën e vlerave të demokracisë sociale. 

Përditësimi E martë, 15 Mars 2016 10:42 Lexo ma...
 

"Gratë dhe Politika: Përfshirja dhe ndikimi i grave në politikë në Maqedoni"

Email Shtyp pdf

Më 11.12.2015 u mbajt debati me temë "Gratë dhe Politika: Përfshirja dhe ndikimi i grave në politikë në Maqedoni", që u organizua nga Fondacioni Friedrich Ebert dhe Platforma për barazi gjinore.

Përditësimi E hanë, 23 Nandor 2015 09:57 Lexo ma...
 

Forumi "Fuqizimi ekonomik si një mjet për promovimin e barazisë gjinore në Maqedoni"

Email Shtyp pdf

Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup, në bashkëpunim me Platformën për barazi gjinore organizoi një Forum me titullin "Fuqizimi ekonomik si një mjet për promovimin e barazisë gjinore në Maqedoni." Promovimi i fuqizimit ekonomik të grave është i njohur si një faktor kyç që rrit barazinë gjinore dhe për këtë arsye është e rëndësishme që të shkëmbehen përvoja të ndryshme, dhe të identifikohen mundësitë me të cilat shoqëria civile mund të veprojë për të siguruar promovimin e barazisë gjinore.

Përditësimi E mërkurë, 23 Shtator 2015 22:20 Lexo ma...
 


Faqe 3 nga 17
FRIEDRICH
EBERT STIFTUNG
Office Skopje

New address:
st. "Borka Talevski" 42/6
1000 Skopje, MK

Tel: +389 2 3093181/182
Fax: + 389 2 3093180
contact@fes.org.mk


Меѓународна парламентарна стипендија на Германски Бундестаг

Bildergalerie Reichstag

Who's Online

Kemi 93 vizitorë n'linjë

kastamonu escort kırklareli escort kırşehir escort kütahya escort maraş escort escortlari.co