К О Н К У Р С за учесници на вториот Форум за јавни политики во 2017 г

E hanë, 20 Shkurt 2017 09:55 FES
Shtyp

По успешната реализација на Форумот за јавни политики во 2016 год, Фондацијата Фридрих Еберт – Скопје во соработкa со Прогрес – Институт за социјална демократија распишуваат К О Н К У Р С за учесници на вториот Форум за јавни политики во 2017 г.

Целосната објава на конкурсот можете ја најдете на следниот линк.